Kijk binnen bij B.C. de Leutige Krabben

Gepubliceerd op 20 november 2023 om 18:44

Kijk binnen bij B.C. de Leutige Krabben! Op zaterdag 25 november staat het bouwkot van B.C. de Leutige Krabben voor iedereen open. Voor de leden is dit een bouwdag waarop er fanatiek gebouwd zal worden. Wel zo leuk zodat je meteen kunt zien hoe het er bij ons aan toe gaat.

Er gebeurt namelijk meer in een bouwkot dan je denkt. Bijvoorbeeld lassen en metaalbewerking voor het uitzetten van het geraamte. Boetseren, kleien, werken met papier maché en foam. Houtbewerken en een stuk elektrotechniek voor alle bewegingen op de wagen. En dan zijn we vast nog een aantal dingen vergeten te benoemen. Er zit veel meer achter het bouwen van een vastenavend wagen dan dat je ziet tijdens de optocht.

Om iedereen nu eens te laten zien wat er allemaal gebeurd op een bouwkot en wat voor gezellige sfeer er heerst hebben wij besloten om Kijk binnen bij B.C. de Leutige Krabben te organiseren. Dit op één van onze reguliere bouwdagen zodat je echt ziet hoe het er aan toe gaat bij onze bouwclub.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, voor de gezelligheid maar als je direct mee wilt bouwen dan kan dat zeker ook.

Tot zaterdag de 25e!

Adres: Calandweg 47-A Bergen op Zoom
Tijd: van 09:30 tot 15:30 (je kan de gehele dag binnen komen lopen)

Lees meer over: