Verzamelbeurs 'T Veldteke

Gepubliceerd op 5 januari 2024 om 15:40

Verzamelbeurs voor vastenavend liefhebbers

Op zaterdag 20 januari houdt Verzamelklup ’t Veldteke weer haar vastenavendbeurs. Traditiegetrouw op dezelfde dag als het neuzebal.

De vastenavendbeurs wordt gehouden in de grote zaal van Den Enghel aan de Grote Markt. Iedereen is van harte welkom van 12:00-15:30. De leden van ’t veldteke staan weer klaar met al hun dubbele vastenavendmateriaal. Er kan gekocht, verkocht en geruild worden.
Uiteraard zijn de leden zelf ook nog opzoek naar het een en ander. Dus mocht u zelf nog een uniek object dubbel hebben, neem het vooral mee!

Pinnekes van B.C. de Leutige Krabben

B.C. de Leutige Krabben heeft ook een eigen tafel waar u al onze pinnekes maar ook diverse andere vastenavend verzamel items kunt scoren! 
Uiteraard is het pinneke van 2024 en van de andere jaren ook nog gewoon te bestellen in onze websjop

Muzikaal Vertier

Dj’s Vie&Niel zorgen ook dit jaar weer voor de muzikale gezelligheid deze middag. Zij draaien de vinylplaatjes van de Vastenavendliedjes en de originele nummers daarvan. Zij zorgen ervoor dat u helemaal in de vastenavend stemming komt!

Verzamel bonnen boekske

Een aantal jaar geleden bracht Verzamelclub 't Veldteke het bonneboekske uit. In dit boekje kun je alles te weten komen over de geschiedenis van de leutneutbon en de bonnen tevens mooi opbergen. Het is een waar verzamelitem geworden. Mocht je het nog niet hebben? Er zijn nog een aantal boekjes te koop. Het aanvullingsblad van vorig jaar, de Insteekhoesjes en de jubileumbonnen zijn ook nog voldoende op voorraad. Deze zijn allemaal te koop tijdens de beurs op 20 januari.

 

Neem voor meer informatie ook een kijkje op de website van verzamelclub 't Veldteke.

Verzamalberus van vastenavend spullen uit t Krabbegat Bergen op Zoom. Locatie in Den Enghel op de Grote Markt.

Bron: Facebook pagina: Verzamelclub 't Veldteke