Algemene voorwaarden

Dit zijn onze Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website bcdeleutigekrabben.nl en de aankoop van producten via de website.

Bij vragen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per mail via info@bcdeleutigekrabben.nl

De hierin vermelde voorwaarden, samen met kennisgevingen en andere voorwaarden met betrekking op andere delen van deze website, zijn gezamenlijk van toepassing op het gebruik van deze website door klanten. Houd er rekening mee dat B.C. de Leutige-Krabben op elk gewenst moment delen van deze website kan wijzigen of verwijderen zonder enige aansprakelijkheid jegens klanten voor deze wijzigingen. B.C. de Leutige-Krabben behoudt zich het recht voor om deze Algemene voorwaarden in de toekomst te wijzigen zonder dit specifiek te berichten aan klanten; het blijven gebruiken van deze website of het plaatsen van bestellingen na deze wijzigingen wordt beschouwd als erkenning en acceptatie ervan.

Er wordt alleen een contract opgesteld tussen u, de klant, en ons zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden.

Wanneer u als klant een bestelling plaatst via deze website, bevestigt u door de bestelling te plaatsen dat:-

  1. U niet minderjarig of anderszins wettelijk niet in staat bent een bindend contract aan te gaan.
  2. De persoonlijke gegevens, die u ons bij de registratie verstrekt, volledig en correct zijn.
  3. U geen valse naam of de naam van een andere persoon of instantie gebruikt waartoe u niet bevoegd bent.

Plaatsen van een bestelling
Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze Algemene voorwaarden; het is belangrijk dat u deze heeft gelezen voordat u verder gaat met het plaatsen van een bestelling.

Annuleren van een bestelling
Klanten kunnen een bestelling binnen 14 dagen annuleren en het bedrag van de bestelling wordt terugbetaald op de account waarmee de bestelling in eerste instantie was betaald.

Accepteren van een bestelling
Wanneer een bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestiging op het e-mailadres dat u bij betaling heeft verstrekt, met de gegevens van de inhoud en prijzen van de bestelling.

Levering
Kopers kunnen kiezen uit de vermelde en op dat moment relevante bezorgoptie(s): (1) Afhalen op locatie, (2) verzenden binnen de gemeente Bergen op Zoom of (3) verzenden buiten de gemeente Bergen op Zoom. Producten die op voorraad zijn worden uiterlijk binnen 7 werkdagen bezorgd of kunnen de eerstvolgende dinsdag worden afgehaald. B.C. de Leutige-Krabben is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens het transport of beschadigingen die veroorzaakt worden door vertragingen die buiten haar controle liggen.

Retourbeleid
B.C. de Leutige-Krabben accepteert retourneringen binnen 14 dagen als het product niet is gebruikt, gewijzigd, gewassen of op een andere wijze gemanipuleerd. Producten moeten in hun originele verpakking worden geretourneerd. Er mogen geen producten naar B.C. de Leutige-Krabben worden geretourneerd zonder retourformulier. Neem hiervoor contact op via info@bcdeleutigekrabben.nl Retouren kunnen worden afgegeven op het bouwkot, iedere dinsdagavond tussen 19:30 en 21:00 of kunnen retour gezonden worden. Eventuele retourkosten zijn voor rekening van de koper.

BTW

Wij zijn als vereniging door de overheid vrijgesteld van BTW. Wij brengen dus geen btw in rekening over uw aankopen. Dat houdt in dat u ook geen BTW kunt terugvragen over uw aankopen mocht u een ondernemer zijn. Op de website van de belastingdienst vind u meer informatie. 

Aansprakelijkheid
Wij proberen zo nauwkeurig mogelijke informatie op deze website te verstrekken, maar kunnen geen expliciete of impliciete garantie geven over de nauwkeurigheid ervan. Wij geven eveneens geen garantie met betrekking tot kwesties over het gebruik van deze website en het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw apparatuur beschermd is tegen virussen en andere externe factoren.
Uw rechten als consument worden beschermd door de Wetgeving inzake verkoop van goederen en dienstverlening, 1980 en door de Wetgeving inzake consumentenbescherming, 2007. Niets op deze website is van invloed op uw rechten onder de toepasselijke wetgeving.

Afzondering
Als een van deze Algemene voorwaarden om welke reden dan ook nietig, onwettig of niet afdwingbaar blijkt te zijn, wordt die voorwaarde geacht los te worden beschouwd van de overige algemene voorwaarden die geldig en afdwingbaar blijven.
Als een van deze Algemene voorwaarden om welke reden dan ook nietig, onwettig of niet afdwingbaar blijkt te zijn, wordt die voorwaarde geacht los te worden beschouwd en heeft deze geen invloed op de geldigheid en de afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

Download de algemene voorwaarden hier

Algemene voorwaarden B.C. de Leutige Krabben.pdf