Klantenservice

 

Zie onderstaand de diverse voorwaarden met betrekking tot betalen, verzenden en retourneren van items uit onze webshop. Bekijk ook onze algemene voorwaarden en privacy beleid

 

Betaalmethoden

Je kunt bij ons veilig en snel betalen met de volgende betaalmethodes: 

IDeal 
Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registreren of bestanden te downloaden. Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMBO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. de iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht. iDeal is de meest gebruikte betaalmethode onder de Nederlandse shoppers!

Bancontact
Het online betalen met Bancontact gaat zeer snel en is zeer veilig. Je betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direkt van je rekening afgeschreven. Je behoudt hierdoor een duidelijk overzicht op je bankrekening. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

Binnen de gemeente Bergen op Zoom:

Bij bestellingen onder de €11,- wordt er €1,- verzendkosten berekend. 
Bestellingen vanaf €11,- zijn verzendkosten vrij. 

Binnen de gemeente Steenbergen, gemeente Woensdrecht, Tholen stad, Heerle, Wouw en Moerstraten:

Bij bestellingen onder de €11,- wordt er €1,50- verzendkosten berekend. 
Bestellingen vanaf €11,- zijn verzendkosten vrij. 

Buiten de gemeente Bergen op Zoom:

Bij bestellingen onder de €44,- wordt er €3,95 verzendkosten berekend. 
Bestellingen vanaf €44,- zijn verzendkosten vrij. 

 

Verzendkosten België

Bij bestellingen onder de €50,- wordt er €4,95 verzendkosten berekend. 
Bestellingen vanaf €50,- zijn verzendkosten vrij. 

Verzending en Levering

Bij bestellingen op werkdagen voor 17:00 besteld en betaald, worden binnen 5 werkdagen verzonden. Bij normale dienstregeling van PostNL/DHL zal de bestelling uiterlijk binnen 7 werkdagen na betaling geleverd worden. 

Je bestelling afhalen of ruilen in Bergen op Zoom

Woon je in de omgeving van Bergen op Zoom of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Wij zijn meestal aanwezig op dinsdag van 19:30 tot 21:00 maar ook op andere dagen is bespreekbaar. 

Neem wel eerst even contact met ons op om geschikte tijden/dagen te bespreken zodat we elkaar niet mislopen.

Retourformulier

Als u uw bestelling wilt retourneren dan ben je verplicht om gebruik te maken van ons retourformulier. Dit retourformulier is hier te downloaden:

Retourformulier word:

Retourformulier B.C. de Leutige Krabben.docx

Retourformulier PDF:

Retourformulier B.C. de Leutige Krabben.pdf

Op dit formulier staat alles uitgelegd hoe je naar ons kunt retourneren. Vul deze altijd volledig in en verstuur deze mee met je retour. 

Retouren zonder volledig ingevuld formulier kunnen niet in behandeling genomen worden. 

Retourneren

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen met welk postbedrijf je het pakketje retour wilt sturen naar ons. 

Retouradres per post:
Hooghuisstraat 112
4611 JT 
Bergen op Zoom

Je kan je retour ook fysiek retourneren op dinsdagavond tussen 19:30 en 21:30.

Fysiek retouradres
Calandweg 47a
4612 PG 
Bergen op Zoom

Let op: de terugbetaling wordt binnen 14 dagen terug op de rekening gestort. Het is niet mogelijk om de terugbetaling contant te ontvangen. 

Retourtermijn

Retourneren kan binnen 14 dagen. Je bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat je tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. Je kunt het product in de originele staat en verpakking met het bijgeleverde retourformulier retour sturen. Nadat je retour hier ontvangen is storten we het bedrag binnen enkele dagen terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee de bestelling betaalt is. 

Uitzonderingen retourneren

Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongebruikt zijn. B.C. de Leutige Krabben behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.

Contact

Neem bij vragen over je aankoop, bestelling, betaling, levering, retour of andere zaken contact met ons op:

Contactformulier