Nieuws


Hét ontwerp van 2024

Al een jaar zijn we druk aan het werk om de wagen naar een ontwerp van Daan Versijp tot leven te brengen. Het ontwerp moet voor vele Bergenaren langs de kant herkenbaar zijn. Een heuse levenslòòp door het vastenavend-leven heen. We volgen het verhaal van een jongen die op meerdere manieren op de wagen afgebeeld wordt van jong naar oud in 5 verschillende levensfasen.

Lees meer »

Motto 2024: Levenslòòp

Dit jaar hebben we een een ontwerp dat voor vele Bergenaren langs de kant herkenbaar moet zijn. Een heuse levenslòòp door het vastenavend-leven heen. We volgen het verhaal van een jongen die op meerdere manieren op de wagen afgebeeld wordt van jong naar oud in 5 verschillende levensfasen.

Lees meer »

Bergse Horeca draagt ons een warm hart toe!

Ieder jaar trekt onze penningmeester vergezeld door een aantal leden weer door de Bergse binnenstad voor de donateursronde. Soms voelt het toch als een beetje schooien, maar om het voortbestaan van onze club zeker te stellen hebben we de donaties hard nodig. Op de meeste plekken komen we al jaren en verwachten ze ons al. We hoeven geen enkele uitleg meer te geven en we krijgen als vanzelfsprekend een mooie donatie van de Kasteleins. 

Lees meer »

Verzamelbeurs 'T Veldteke

Op zaterdag 20 januari houdt Verzamelklup ’t Veldteke weer haar vastenavendbeurs. Traditiegetrouw op dezelfde dag als het neuzebal.De vastenavendbeurs wordt gehouden in de grote zaal van Den Enghel aan de Grote Markt. Iedereen is van harte welkom van 12:00-15:30. De leden van ’t veldteke staan weer klaar met al hun dubbele vastenavendmateriaal. Er kan gekocht, verkocht en geruild worden.Uiteraard zijn de leden zelf ook nog opzoek naar het een en ander. Dus mocht u zelf nog een uniek object dubbel hebben, neem het vooral mee!

Lees meer »

Kijk binnen bij B.C. de Leutige Krabben

Kijk binnen bij B.C. de Leutige Krabben! Op zaterdag 25 november staat het bouwkot van B.C. de Leutige Krabben voor iedereen open. Voor de leden is dit een bouwdag waarop er fanatiek gebouwd zal worden. Wel zo leuk zodat je meteen kunt zien hoe het er bij ons aan toe gaat.

Lees meer »

Toch geld gereserveerd voor renovatie bouwkoten

Nadat in 2016 al was afgesproken in het convenant tussen de gemeente Bergen op Zoom, stichting Bergse Bouwers, Stichting Vastenavend en Stichting Halwana om zich te gaan inspannen om de huisvesting van de bouwclubs te verbeteren, is er eind 2023 eindelijk geld voor gereserveerd.

Lees meer »

Het Pinneke van 2024 - hier te koop!

Het ontwerp voor de wagen van 2024 lag al even klaar. Dit jaar treedt Daan Versijp in de voetsporen van zijn vader, Paul Versijp, die vele jaren prachtige én succesvolle ontwerpen heeft gemaakt voor onze club. 

Lees meer »

Steun onze club met je stem! Rabo Club Support weer van start.

Vandaag is de Raboclub Support weer van start gegaan. Van 4 t/m 26 september kan iedereen met een Rabobank rekening zijn stem uitbrengen. Hoe meer stemmen wij als club ontvangen, hoe hoger de bijdrage is die wij van de Rabobank ontvangen. Dit jaar willen we het geld gebruiken om verder te verduurzamen in ons bouwkot. 

Lees meer »

Klik hier voor het complete nieuws archief. 


Misschien ook interessant?