Over ons

Wie zijn wij? 

Wij zijn een vereniging opgericht in 1954 en gevestigd in het bruisende Bergen op Zoom, ook wel het Krabbegat genoemd, de stad van de vastenavend. Onze kenmerkende naam verwijst naar de lokale bijnaam van alle Bergenaren. 

Onze club bestaat uit een diverse en gezellige groep mensen die al vele jaren een waardevolle bijdragen leveren van de Bergse Vastenavend. Wat onze club zo uniek maakt is de passie en toewijding waarmee al onze leden de Vastenavend vieren. We zijn trots op onze stad en dragen deze trots uit tijdens de gehele Vastenavend en natuurlijk voornamelijk met de grote optocht. 

Of je nu een fervent carnavalsliefhebber bent of nieuw bent in de wereld van de Vastenavend, B.C. de Leutige Krabben verwelkomt iedereen met open armen. De vereniging is een warme en gastvrije plek waar plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze (bouw)activiteiten en te genieten van de unieke sfeer die alleen in Bergen op Zoom te vinden is tijdens de Vastenavend.

 

Meer over: