• Koop hier je pinneke!
  • Lid worden? Lees snel verder.

Historie 2021-heden 

We zetten koers richting het 77 jarig bestaan


Vastenavend 2021

Motto stichting vastenavend: Me Bloeie Wir Op!
Motto wagen: 't Dak eraf!
Ontwerper: 

Uitslag optocht: 
Geen optocht

Wat een jaar, wat een jaar. Na een geweldige vastenavend gehad te hebben in 2020, heeft kort daarna de coronapandemie ons land bereikt. Tussen de lockdowns door hebben we af en toe wel wat kunnen bouwen, maar niet zo als we gewend waren. De wagen voor dit jaar schuift een jaartje op. Het ontwerp is wel klaar en is dit jaar gemaakt door 2 mannen van Dweilband 'N Opke Leut. Een unieke samenwerking tussen band en bouwclub. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer door te straten van 't Krabbegat trekken! 


Vastenavend 2022

Motto stichting vastenavend: Leve n'in de brouwerij!
Motto wagen: 't Dak eraf!
Ontwerper: Don Ernest 
Uitslag optocht: 
Geen optocht

 

We hadden een half jaar voor de vastenavend nog goede hoop op een zo goed als normale vastenavend, maar helaas heeft de corona ons nog steeds in zijn greep. Wel hebben we dit jaar toch ons Pinneke behorend bij de wagen uitgebracht naar een ontwerp van Wouter Goudswaard. In 't Pinneke komt duidelijk de samenwerking met Dweilband Un 'Opke Leut naar voren. 


Vastenavend 2023

Motto stichting vastenavend: Wie de leut et, et de toekomst!
Motto wagen:'t Dak eraf!
Ontwerper: 

Uitslag optocht: 
5e prijs + Muzikaliteitsprijs voor dweilband Un 'Opke Leut.

 

 

Eindelijk, na 3 jaar bouwen aan hetzelfde ontwerp, mogen we weer met de optocht rijden. Ook wij hebben net als andere clubs nagedacht over het meerijden met 2 wagens. Maar doordat we toch een stuk minder hebben kunnen bouwen door alle corona restricties hebben we besloten om het bij 1 wagen te houden. Wel zijn we al begonnen met het ontwerp voor 2024.


Vastenavend 2024

Motto stichting vastenavend: Volgt op 11-11-2023
Motto wagen: 
Ontwerper: 
Daan Versijp 
Uitslag optocht: 

 

En we zijn aanbeland in het het heden. Hou onze socials en site in de gaten voor updates over het ontwerp, het bouwen én uiteraard onze nieuwe pinnekes.