Bergse Horeca draagt ons een warm hart toe!

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 16:09

Jaarlijkse donateursronde

Ieder jaar trekt onze penningmeester vergezeld door een aantal leden weer door de Bergse binnenstad voor de donateursronde. Soms voelt het toch als een beetje schooien, maar om het voortbestaan van onze club zeker te stellen hebben we de donaties hard nodig. Op de meeste plekken komen we al jaren en verwachten ze ons al. We hoeven geen enkele uitleg meer te geven en we krijgen als vanzelfsprekend een mooie donatie van de Kasteleins. 

Maar ieder jaar zijn er ook nieuwe cafeekes die besluiten om een mooie donatie te doen. Als er een wisseling is van Kasteleins zoals dit jaar bij Krijnen en bij 't Slik en de Schorre het geval was. Dan is het voor ons toch altijd even spannend of de nieuwe eigenaren de donatie van de voorganger doorzetten. Maar gelukkig was dat dit jaar wel het geval. 

Voor wat hoort wat

Als tegenprestaties worden al de donateurs uitgelicht op onze sociale media én krijgen ze een mooi plekje op onze donateurspagina. Daarnaast houden we er met onze club altijd rekening mee dat als we gaan dweilen dat we uiteraard al onze donateurs aandoen. Ook onze activiteiten en jaarvergaderingen houden we altijd bij één of meerdere van onze donateurs. 

Dagge Bedankt Zijt, Da Witte! 

Het blijft mooi om te zien dat de Bergse Horeca onze bouwclub zo steunt. De Vastenavend zit bij iedereen in het hart! 

 

 

Café 't Slik en Schorre  en Café Krijnen met nieuwe Kasteleins