Jubilarissen gehuldigd en nieuw lid verwelkomd

Gepubliceerd op 30 juni 2024 om 10:39

Tijdens onze jaarlijkse BBQ was het tijd om onze jubilarissen in het zonnetje te zetten en een nieuw lid officieel te verwelkomen. 

Ton werd als eerste naar voren gehaald en hij ontving een oorkonde ter ere van zijn 5 jarig jubileum. Ton is officieel pas 5 jaar lid, maar in de jaren voorafgaand aan zijn lidmaatschap was hij ook al regelmatig te vinden in het bouwkot om ons de helpende hand te bieden. 

Daarna was het de beurt aan Jeroen, hem feliciteerde we met zijn 33 (!) jarig jubileum bij onze club. Hij ontving een prachtige krab om dit jubileum te omlijsten. In die 33 jaar dat Jeroen lid is heeft hij niet alleen gebouwd maar zich ook ingezet als bestuurslid voor de club én hij is al jaren onze vaste coördinator tijdens de optocht. 

Een prachtige samenkomst was dat zijn zoon Luc vandaag op het 33 jarig jubileum van zijn vader, ook lid is geworden van de club. Luc is inmiddels al een vast gezicht in het bouwkot omdat hij al vaak met zijn vader mee kwam. Echter was hij eerder nog te jong om zelf lid te worden. Nu was het eindelijk zover en heeft onze voorzitter hem de clubdas en draaginsigne uitgereikt. 

 

Jubilarissen van harte gefeliciteerd en Luc welkom bij de club!