Steun onze club met je stem! Rabo Club Support weer van start.

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 15:51

Vandaag is de Raboclub Support weer van start gegaan. Van 4 t/m 26 september kan iedereen met een Rabobank rekening zijn stem uitbrengen. Hoe meer stemmen wij als club ontvangen, hoe hoger de bijdrage is die wij van de Rabobank ontvangen. Dit jaar willen we het geld gebruiken om verder te verduurzamen in ons bouwkot. 

Zoals vele Bergenaren de afgelopen jaren in het nieuws hebben kunnen volgen is/was er sprake van nieuwe bouwkoten voor de bouwclubs. Echter wordt er nu gesproken over renovatie. Wat het precies gaat worden is nog niet helemaal duidelijk, maar dat er iets gaat veranderen wel. Hier komen voor ons als club ook wat kosten bij kijken. 

Wij willen namelijk graag in kleine stapjes verder verduurzamen als bouwclub door onder andere het bouwkot verder te verduurzamen. Dit willen we doen door het plaatsen van energiezuinige verlichting maar ook met energiezuinige gereedschappen en andere apparatuur. Het grootste gedeelte van de gereedschappen die we momenteel gebruiken zijn vaak al wat ouder en dus ook niet erg energiezuinig. Het is een flinke investering om dit allemaal in één keer te vervangen. We hopen dan ook dat we met het bedrag dat we ophalen met de Rabo club support een mooi begin kunnen maken. 

Door je stem uit te brengen via rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo App kun je ons hierbij steunen. Iedere stem is voor ons geld waard.  

 

Dagge Bedankt zijt, Da Witte! 


Neem ook een kijkje bij: