Vastenavend 2023: Wat hebben we genoten!

Gepubliceerd op 22 februari 2023 om 15:35

Krabbe bedankt! 

Het zit er weer op, de vastenavend van 2023. Dit jaar hadden we en unieke samenwerking met Dweilband Un Opke Leut, weer club activiteiten als vanouds, en ook het bouwkot kwam weer tot leven. En uiteraard al die krabben die weer naar de optocht zijn komen kijken. Wij kijken alvast weer uit naar volgend jaar.  

Unieke samenwerking

Dit jaar hadden we een primeur te pakken. Een dweilband en een bouwclub die samenkwamen als gelegenheidsduo. Nog terug in 2020 hadden namelijk 2 leden van de dweilband zich bij het ontwerperscollectief van de bouwclub gemeld. Ze hadden een leutig idee voor een mooie Grote Wagen voor in de optocht waar ook plaats op was voor de band. Met unanieme stemmen werd het ontwerp gekozen en gingen we aan de slag. Helaas heeft het lang moeten duren voor de wagen op straat kwam, maar dit jaar was het eindelijk zo ver. Beloond met een 5e prijs bij de Extra Groote Wagens én de Muzikaliteitsprijs voor de Band. 

Manne Bedankt voor de leuke samenwerking! 

Alles liep weer op rolletjes

Afgelopen seizoen waren we eindelijk van het stomme C woord vanaf en dat was ook in het bouwkot en bij de bouwers te merken. Alle activiteiten zoals onze jaarlijkse BBQ, Doop van de Wagen en 't Wagetjes Kijken kon weer doorgaan. Dat het Kot weer vol stond op woensdagavond op 't Konterscherp was erg mooi om te zien. Vooral de reacties van alle bezoekers zijn ons bijgebleven. 

Dankbaar het nieuwe seizoen in

Bij deze willen nogmaals al onze bouwers bedanken voor hun inzet dit jaar. Maar ook alle familie en vrienden van de club die ons dit jaar hebben geholpen. Speciale dank gaat uit naar onze donateurs en sponsoren die ons ook in de afgelopen jaren zijn blijven steunen, ondanks dat er geen optocht was. 

Op naar de Vastenavend van 2024!