Winkelwagen
€ 0,000 Product(en)
Slide 2750

Lidmaatschap

Hoe kan ik lid worden van B.C. de Leutige Krabben? 
Heb je interesse om lid te worden van B.C. de Leutige Krabben dan kun je eerst vrijblijvend een aantal bouwmiddagen of avonden mee komen bouwen. Zo leer de vereniging en natuurlijk de andere leden al goed kennen. Je kunt vanaf 16 jaar lid worden van onze club. Ben je jonger dan 16 maar wil je toch al graag gaan bouwen, dan kun je proberen om één van je ouders of opa/oma enthoisiast te krijgen voor het bouwen. I.v.m. de veiligheid willen we namelijk graag dat je onder begeleiding bouwt als je onder de 16 jaar bent. Je hoeft onder de 16 jaar dan ook geen contributie te betalen als een van je ouders of een ander familielid lid wordt. 

Heb je al een aantal bouwmiddagen of avonden meegebouwd en ben je enthoisiast geworden om lid te worden van de bouwclub. Dan krijg je van onze secretaris een inschrijfformulier toegestuurd. 

Wanneer wordt er gebouwd?

De dinsdag is in principe onze vaste bouwdag, maar naar mate het seizoen vordert en de vastenavend dichterbij komt worden daar meer dagen aan toegevoegd. Vanaf medio september tot en met de Vastenavend wordt er ook regelmatig gebouwd op de maandag, donderdag en zaterdag. Vaak wordt het in onze groepsapp kort gesloten als er een clubje is dat extra wil komen bouwen. Uiteraard is iedereen er vrij in op welke dag, welk tijdstip en hoe lang je komt bouwen. Het is in principe de bedoeling dat onze leden in ieder geval 1x per week naar het bouwkot komen. In de periode van april t/m augustus is het wat rustiger met het bouwen omdat er eerst een nieuw ontwerp voor de wagen gemaakt en uitgekozen moet worden en de meeste leden met vakantie gaan. 

Vaste bouwdag:
Dinsdagmiddag 13:00 - 16:00 
Dinsdagavond 19:00 - 22:00
Overige bouwdagen
Maandagavond: 19:00 - 22:00
Donderdagmiddag: 13:00 - 22:00
Donderdagavond: 19:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Wat zijn de kosten?

De kosten van een lidmaatschap bij ons bedragen 50,- per bouwseizoen. Het bouwseizoen loopt van 1 april tot 31 maart. Uiterlijk 1 augustus moet de contributie over het lopende jaar zijn voldaan. 

De contributies gebruiken wij deels voor de aanschaf van materialen en gereedschappen maar ook om een aantal leuke activiteiten te organiseren zoals een BBQ, kroegenavond, doop van de wagen etc. 

Kantine
In ons bouwkot hebben wij een eigen kantine. Om ervoor te zorgen dat we altijd genoeg te drinken en snacken hebben is er de zogenoemde bierpot. Ieder lid kan een kruipkaart (consumptiekaart) kopen. Op deze kaart kun je je consumpties die je nuttigt tijdens of na het bouwen afstrepen. Deze kaart kost slechts €10,- en hiervoor krijg je maar liefst 14 consumpties! En ondanks dat het de bierpot wordt genoemd is er ook gewoon koffie, thee en fris te verkrijgen.